MBASTUDIES

Logistik i Eswatini - Tag din Logistik uddannelse i Eswatini

En Master of Business Administration (MBA) er en professionel grad givet til dem, der studerer business management på en business school. Forskellige former for analyse og strategi er dækket, herunder drift, markedsføring, finansiering og regnskab.

MBA Logistik er en spændende uddannelse for alle dem, der er ivrige elever og ønsker at forstå dynamikken i reel forretning og supply chain management. Uddannelsen er integration af alle aspekter af back-end job og lederudvikling aspekter af virksomheden.

Swaziland er hjemsted for en række universiteter og højere læreanstalter. Der er en bred vifte af programmer til rådighed for dem, der kommer højere uddannelse, med nogle af disse skoler fokuserede primært på områder som sygepleje og uddannelse.

Logistik i Eswatini. Tag din Logistik i Eswatini. Få alle Logistik program info, spare tid og kontakte skolen i Eswatini her!

1 Resultater i Logistik, Eswatini Filter

MBA - Transportøkonomi og Logistik Management

Esami Business School
MBA
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Transport og infrastruktur er blevet identificeret som vigtige forudsætninger for at styrke den sociale og økonomiske udvikling. ESAMI er opmærksom på, at uden en kritisk mass ...

Læs mere