MBASTUDIES

Logistik i Brasilien - Tag din Logistik uddannelse i Brasilien

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.

En bachelor i logistikken kan være et godt valg for personer med interesser i lagerdrift og procedurer. Denne grad giver de studerende en grundig undersøgelse af koordinering taktik og procedurer for at sikre en smidig transport og opbevaring af varer. Kandidater kan udnytte denne viden i en række forskellige karrierer.

Brasilien er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres enestående resultatorienteret videregående uddannelse læring. Der er ikke meget sprogbarriere, da de fleste af de kurser tilbydes i portugisisk sprog.Brasilien har 50 offentlige og 80 private universiteter

Logistik i Brasilien. Tag din Logistik i Brasilien. Få alle Logistik program info, spare tid og kontakte skolen i Brasilien her!

1 Resultater i Logistik, Brasilien Filter

MBA i logistik og operationer

Grupo Tiradentes
MBA
Mar 2021
<
Fuldtid
<
18 måneder
Portuguese (Brazil)
på universitet

Kurset forbereder eleverne til at udvikle konsekvente og logistikprojekter orienteret til målene for de selskaber, såvel som til den korrekte brug af resultatindikatorer for l ...

Læs mere