MBASTUDIES

MBA i Litauen. Kig efter MBA-programmer i Litauen

Litauen er et amt med en lang og rig historie, og har i de senere år oplevet fremgang og vækst. Litauen har et veludviklet akademiske system med flere universiteter og forskningsinstitutioner. Kvaliteten af ​​uddannelsen er høj og lettes af top-notch fakulteter, som anses for eksperter på deres felt. Leveomkostningerne samt studieafgiften er lave sammenlignet med andre europæiske lande.

Studieordning for en MBA i Litauen vil omfatte kurser, der bygger et solidt fundament i forretningsmæssige principper. Studerende at forfølge en MBA i Litauen vil udvikle deres kritiske tænkning, så de kan forstå situationer med henblik på strategisk træffe beslutninger. MBA i Litauen eleverne med at opbygge deres færdigheder inden for forskning og analyse, mens du tager et internationalt perspektiv til erhvervslivet i en global økonomi.

For mere information om en MBA i Litauen, skal du rulle gennem indstillingerne nedenfor og find det program venter på dig!

resultater fundet Filter

Basketball Business Management (MBA)

Mykolas Romeris University
MBA
01 Sep 2021
<
Fuldtid
31 Maj 2021
Engelsk
på universitet

Har du arbejdet i en lederrolle i mindst 2 år? Har basketball altid været din passion? Har du været på udkig efter måder at blande din lidenskab med dine karrieremuligheder på ...

Læs mere

MBA I Entreprenørskab

Vilnius University
MBA
01 Sep 2021
<
Fuldtid
01 Jun 2021
Engelsk
på universitet

Målet med dette program er at udvikle studerendes iværksætterkompetencer, der vil give dem mulighed for enten at starte deres egne virksomheder eller at udvikle eksisterende v ...

Læs mere