MBASTUDIES

Fjernundervisning Lederskab Beaumont - Lederskab -uddannelser i Beaumont Lederskab , Beaumont

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.

Lederskab er evnen til at lede og styre andre mennesker, uanset om inden formelle eller uformelle sammenhænge. Det kræver færdigheder som beslutsomhed og kommunikation, som kan erhverves ved deltagelse i en ledelse uddannelse.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Kaplan College er en af ​​de mest populære muligheder for videregående uddannelser i Beaumont i dag. Det er en stærk konkurrent til de større Lamar University.

Fjernundervisning Lederskab Beaumont - Tag din Lederskab i Beaumont. Få alle Lederskab program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Lederskab, Beaumont, Fjernundervisning Filter

MBA-program

Lamar University
MBA
<
Fuldtid
<
16&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
på universitet
Online

MBA-programmet på Lamar University har slået sig sammen med Leadership Beaumont, Beaumont Chamber of Commerce og SETX YPO for at tilbyde workshops og netværkssamarbejde. Nuvær ...

Læs mere