MBASTUDIES

Fjernundervisning Ledelsesstudier Tiffin - Ledelsesstudier -uddannelser i Tiffin Ledelsesstudier , Tiffin

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.

En MBA Management er en kandidatuddannelse, der forbereder de studerende til en karriere i øverste ledelsesniveau. Studerende vil udvikle færdigheder, holdninger og viden nødvendigt for dem at få succes i et virksomhedsmiljø.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Tiffin er en by Southwest i Cleveland. På kysten af ​​Sandusky floden, Tiffin hjem til smukke og meget kapret campusser. De sportslige arrangementer i weekender hjælpe eleverne til at realisere deres talenter i sport.

Fjernundervisning Ledelsesstudier Tiffin - Tag din Ledelsesstudier i Tiffin. Få alle Ledelsesstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Ledelsesstudier, Tiffin, Fjernundervisning Filter

MBA i sport management

Tiffin University
Deltids-MBA
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Den Tiffin University Master of Business Administration (MBA) koncentration i Sports Management hjælper eleverne i forbedre dine lederevner gennem levering af teknikker og bed ...

Læs mere

MBA i ledelse

Tiffin University
Deltids-MBA
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Programmet centre på disse kendetegn, der udvikler og fremmer lederskab. Inden for rammerne lederskab, understreger programmet beslutningstagning og ledelsesmæssige færdighede ...

Læs mere

MBA i generel ledelse

Tiffin University
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
5 semestre
Engelsk
på universitet
Online

Den General Management Koncentration er designet til en mid-karriere leder, der er interesseret i at flytte ind i generel ledelse fra funktionel eller operationelle ledelse. S ...

Læs mere