MBASTUDIES

Fjernundervisning Ledelsesstudier Beaumont - Ledelsesstudier -uddannelser i Beaumont Ledelsesstudier , Beaumont

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.

Studerende, der ønsker at opnå en ledende stilling kunne være interesseret i at forfølge en grad i ledelse. Disse programmer kan give eleverne den nødvendige erfaring til at arbejde i en lederstilling til forskellige virksomheder ved at fokusere på emner som marketing, business eller finansiering.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Kaplan College er en af ​​de mest populære muligheder for videregående uddannelser i Beaumont i dag. Det er en stærk konkurrent til de større Lamar University.

Fjernundervisning Ledelsesstudier Beaumont - Tag din Ledelsesstudier i Beaumont. Få alle Ledelsesstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Ledelsesstudier, Beaumont, Fjernundervisning Filter

MBA-program

Lamar University
MBA
<
Fuldtid
<
16&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
på universitet
Online

MBA-programmet på Lamar University har slået sig sammen med Leadership Beaumont, Beaumont Chamber of Commerce og SETX YPO for at tilbyde workshops og netværkssamarbejde. Nuvær ...

Læs mere