$close

Filtre

Se resultater

Ledelsesstudier Pforzheim - Ledelsesstudier-uddannelser i Pforzheim Ledelsesstudier, Pforzheim

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden. Studerende, der ønsker at arbejde i organisatoriske ledelse vil have gavn af at forfølge en MBA Management. Kurser i dette kandidatuddannelsen kan omfatte regnskab, mar… Læs mere

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

Studerende, der ønsker at arbejde i organisatoriske ledelse vil have gavn af at forfølge en MBA Management. Kurser i dette kandidatuddannelsen kan omfatte regnskab, marketing, erhvervsret, logistik, kommunikation, konfliktløsning, etik, ledelse, og public relations.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Pforzheim er en by i delstaten Baden-Württemberg, Tyskland. Byen er kendt i hele landet for sin watch-making og smykker industrien. Pforzheim har flere kulturinstitutioner og over 10 museer.

Ledelsesstudier Pforzheim - Tag din MBA i Pforzheim. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Tyskland
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Pforzheim University
Pforzheim, Tyskland

Akkrediteret af AACSB integrerer vores MBA internationale og generalistiske klassiske ledelsesfonde med de mest relevante fremtidige emner: Innovationsledelse, bæredygtig glob ... +

Akkrediteret af AACSB integrerer vores MBA internationale og generalistiske klassiske ledelsesfonde med de mest relevante fremtidige emner: Innovationsledelse, bæredygtig globalisering og digital transformation fra et globalt perspektiv. -
MBA
Fuldtid
3 - 4 semestre
Engelsk
Okt 2022
på universitet