MBASTUDIES

Fjernundervisning Ledelsesstudier i Tjekkiet - Ledelsesstudier -uddannelser i Tjekkiet Ledelsesstudier

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.

Management undersøgelser kan forberede de studerende til en ledende stilling i en række organisationer, herunder regeringen. Mange programmer giver de studerende at specialisere sig i et område af deres valg, såsom finansiering, markedsføring, økonomi eller regnskab.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Den Tjekkiske Republik, er en indlandsstat i Centraleuropa. Landet er omgivet af Tyskland mod vest, Østrig i syd, Slovakiet i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner indbyggere, er Prag.

Fjernundervisning MBA i Tjekkiet - Tag din Fjernundervisning MBA i Tjekkiet. Alle Fjernundervisning MBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

3 Resultater i Ledelsesstudier, Tjekkiet, Fjernundervisning Filter

MBA med en koncentration i ledelse

University of New York in Prague (UNYP)
MBA
MBA
<
Fuldtid
<
19 måneder
Engelsk
på universitet
Online

MBA med en koncentration i ledelse er det traditionelle kursus for dem, der søger en bred videnbase i deres studier. Det er ideelt til plejestuderende til en General Managemen ...

Læs mere

Online MBA i Global Business Leadership

Central European Management Institute (CEMI)
MBA
<
Deltid
Engelsk
Online

Global Business Leadership-programmet er egnet til mellem- og topchefer, især fra virksomheder, der opererer internationalt. Hovedformålet er at få et samlet overblik over den ...

Læs mere

MBA med en koncentration i projektledelse

University of New York in Prague (UNYP)
MBA
MBA
<
Fuldtid
<
19 måneder
Engelsk
på universitet
Online

MBA med en koncentration i projektledelse giver studerende et overordnet billede af projektledelsesmål, værktøjer og målinger. Denne mulighed er ideel til studerende, der søge ...

Læs mere