Filter
MBA
Kroatien Studietype: Alle Hastighed: Alle

Ledelse i Kroatien - Tag din Ledelse uddannelse i Kroatien

En Master of Business Administration (MBA) er en professionel grad givet til dem, der studerer business management på en business school. Forskellige former for analyse og strategi er dækket, herunder drift, markedsføring, finansiering og regnskab.

Ledelsesområdet kan kombinere teknikker inden for business, administration og menneskelige ressourcer. Dette studieområde kan være særligt gavnligt for de ledende stillinger med ansvar for at føre tilsyn med medarbejderne.

Kroatien er et godt valg for studerende, der ønsker at studere på et sted kendt for sin smukke kyst, sin blanding af Middelhavet og sydøsteuropæiske charme og rige historiske og kulturelle arv.

Ledelse i Kroatien. Tag din Ledelse i Kroatien. Få alle Ledelse program info, spare tid og kontakte skolen i Kroatien her!

Læs mere Minimer
MBALedelse

1 Resultater i Ledelse, Kroatien

Grader
Sted
Kroatien
Studietype
Hastighed
Zagreb School of Economics and Management

Den MBA i Management ved Zagreb School of Economics and Management sigter mod at hjælpe potentielle studerende med at styrke deres forståelse af ledelsens filosofi, udvik ... [+]

Ledelse Kroatien - MBA programmer.

Ledere er dem, der i sidste ende er ansvarlige for en vellykket og effektiv drift af organisationer. For at opnå dette skal ledere dog have færdigheder og viden, der kan hjælpe dem med at lykkes i en sådan rolle. De har brug for tilstrækkeligt at styre menneskelige ressourcer, fordi som sagt siger, er hver leder med underordnede en human resource manager. De skal være dygtige i at bruge ledelsesteknikker og strategisk tænkning. Et stærkt moralsk kompas er en forudsætning for enhver moderne leder og en evne til at styre projekter, der læses i regnskabsrapporter, og bruge statistikker til at reducere usikkerheden i beslutningsprocessen.

Den MBA i Management ved Zagreb School of Economics and Management sigter mod at hjælpe potentielle studerende med at styrke deres forståelse af ledelsens filosofi, udvikle analytiske evner og hjælpe dem med at blive de ledere, de kan være. Hvis du i øjeblikket forfølger eller ønsker at påbegynde en karriere inden for human resource management, projektledelse, e-business, eller hvis du bare ønsker at udvikle dine strategiske og ledende færdigheder, er dette program designet til dig. Som led i dette program vil eleverne også deltage i forretningssimuleringer, der tager sigte på at teste deres beslutningsevne og hjælpe dem med at forstå konsekvenserne af deres beslutninger.... [-]

Kroatien Zagreb
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk