MBASTUDIES

Fjernundervisning Kvalitetsstyring -programmer, Søg efter den bedste Kvalitetsstyring programmer her! - Kvalitetsstyring

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.

Undersøgelsen af ​​kvalitetsstyring søger at bestemme måder at producere og opretholde ekspertise på. Programmer rundt omkring i verden undersøger forskellige standarder og hvordan man opnår dem. Studerende kan også undersøge måder at forbedre politikker omkring kvalitetskrav.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Fjernundervisning Kvalitetsstyring Programmer: Søg her for Kvalitetsstyring -programmer. Få alle skole og Fjernundervisning Kvalitetsstyring oplysninger directely, spare tid og kontakte Kvalitetsstyring indlæggelser her!

3 Resultater i Kvalitetsstyring, Fjernundervisning Filter

MBA med hovedfag inden for procesforbedring

Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
21 måneder
Engelsk
på universitet
Online

Løs en organisations hårdeste forretningsproblemer, og du har slået karriereguld. Indsigtfulde ledere, der kan reagere på globalt pres, skiftende markeder og andre forretnings ...

Læs mere

MBA Specialitet i Integrerede Management Systems (HSEQ)

Instituto Europeo de Posgrado - España
MBA
<
Deltid
<
1500 timer
Spansk
Online

Denne MBA forbereder dig til at opnå de interne revisionsbeviser ISO9001, ISO14001, ISO45001 fra Bureau Veritas. Med en praktisk og ledelsesmæssig tilgang gør det det muligt a ...

Læs mere

Imperial School of Management
MBA
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet
Online

MBA i Quality Management er et integreret program designet til at levere et avanceret program i ledelse afgørende for ledelsesmæssige roller.

Læs mere