close

Filtre

Se resultater

MBA Shenzhen, Kig efter MBA-programmer i Shenzhen.

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.Undervisningsministeriet kører uddannelse i Kina. Regeringen ofte giver delvis støtte til de videregående uddannelser i de tekniske og offentlige universiteter. Den kin… Læs mere

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

Undervisningsministeriet kører uddannelse i Kina. Regeringen ofte giver delvis støtte til de videregående uddannelser i de tekniske og offentlige universiteter. Den kinesiske regering har også udviklet akademiske pensum, der giver de studerende med faglige færdigheder til at pleje deres talenter.

MBA Shenzhen. Tag din MBA i Shenzhen. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Shenzhen her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre

MBA

北京大学汇丰商学院
Shenzhen, Kina

Peking University HSBC Business School (PHBS) MBA giver en unik pædagogisk oplevelse i en af ​​Asiens vigtigste og centrale forretningsområder.

Peking University HSBC Business School (PHBS) MBA giver en unik pædagogisk oplevelse i en af ​​Asiens vigtigste og centrale forretningsområder. -
MBA
Fuldtid
2 år
Kinesisk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder