MBASTUDIES

Journalistik og massekommunikation i USA - Tag din Journalistik og massekommunikation uddannelse i USA

Medierne industri er en af de øverste og hurtigst voksende industrier i dag. Uanset om du ønsker at designe en ny hjemmeside, en app, starte din egen avis eller blot være en stor del af mediernes verden, vil en MBA i Media i USA få dig der.

Bortset fra at få en solid baggrund i medierne selv, vil de studerende også studere en række andre emner vedrørende kultur, politik, teknologi, samfund og sociale processer. Under en MBA i medier i USA, vil de studerende lære at forbedre deres kommunikationsevner, hvordan forskning oplysninger effektivt, hvordan man analyserer og sammenfatte oplysninger og hvordan man fortolker dem på et globalt plan. Den MBA i Media i USA er leveret af nogle af de bedste skoler i USA, hvilket sikrer dig den bedste uddannelse oplevelse både på og uden for campus.Desuden kan dette program tages tages via fjernundervisning, bør du har brug for en mere fleksibel tidsplan.

Tag en MBA i medier i USA i dag, og blive den nye medier generation af i morgen. Kig på de forskellige muligheder nedenfor og find de programmer, der passer til dine behov bedst.

2 Resultater i Journalistik og massekommunikation, USA Filter

Media Management MBA

Lynn University
MBA
Sep 2020
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

I mellemtiden vil du øve de nødvendige færdigheder til at styre alt fra pressekampagner til intern kommunikation. Du vil lære om det tætte forhold mellem medie og populærkultu ...

Læs mere

MBA Digital Business

University of Baltimore, Merrick School of Business
MBA
Sep 2020
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Digital transformation og innovation tvinger virksomheden til hurtigt at tilpasse sig. Specialiseringen i Digital Business vil give de studerende en forståelse af de vigtigste ...

Læs mere