MBASTUDIES

Journalistik og massekommunikation i Tyskland - Tag din Journalistik og massekommunikation uddannelse i Tyskland

En Master of Business Administration (MBA) er en professionel grad givet til dem, der studerer business management på en business school. Forskellige former for analyse og strategi er dækket, herunder drift, markedsføring, finansiering og regnskab.

Medieundersøgelser kan koncentrere sig om, hvordan man distribuerer information til store befolkninger af forbrugere via en række medier. Nogle eksempler omfatter tv-shows, radiosegmenter, verdensomspændende websider, aviser og dokumentarfilm.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Journalistik og massekommunikation i Tyskland. Tag din Journalistik og massekommunikation i Tyskland. Få alle Journalistik og massekommunikation program info, spare tid og kontakte skolen i Tyskland her!

2 Resultater i Journalistik og massekommunikation, Tyskland Filter

MBA i kommunikation

EU Business School
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

De færdigheder, der er nødvendige for kommunikation og PR, er drastisk omdefineret med fremskridtene af sociale og digitale medier. Fagfolk på området er forpligtet til at koo ...

Læs mere

MBA i digital virksomhed

EU Business School
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Succesen for en virksomhed i dag afhænger meget af sin online tilstedeværelse. Derfor er en stadig mere digital arbejdsstyrke en af ​​de hurtigst voksende og mest efterspurgte ...

Læs mere