MBASTUDIES

Journalistik og massekommunikation i Tunesien - Tag din Journalistik og massekommunikation uddannelse i Tunesien

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

Studerende i MBA Medier får viden om udvikling og anvendelse af modeller for en vellykket udnyttelse af de sociale og mobile medier for traditionelle underholdning industrier. MBA Medier vil hjælpe grad indehavere finde højt betalte job.

Tunesien (arabisk: تونس Tunis) officielt kendt som Den Tunesiske Republik (arabisk: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah at-Tūnisiyyah), er et land i Nordafrika, der har en Middelhavet kystlinje i centrum af Middelhavet Afrika. Siden uafhængigheden fra den franske i 1956, har tunesiske uddannelsessektoren vist stor fremgang. Optagelsesprocessen styres centralt via det nationale universitet orientering system.

Journalistik og massekommunikation i Tunesien. Tag din Journalistik og massekommunikation i Tunesien. Få alle Journalistik og massekommunikation program info, spare tid og kontakte skolen i Tunesien her!

1 Resultater i Journalistik og massekommunikation, Tunesien Filter

Media Management mba

Europe de COM
MBA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Fransk
på universitet

Deltagerne deltage i MBA-program med personlige og faglige kompetencer, samt en række forventninger. Som sådan MBA-program tilbyder supplerende uddannelse inden for forskellig ...

Læs mere