MBASTUDIES

Journalistik og massekommunikation Nordamerika - Journalistik og massekommunikation-programmer Journalistik og massekommunikation Nordamerika

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

MBA i Media er et program designet til studerende, der ønsker at opbygge kvalitet og kreative karriere inden for medier og underholdning. Eleverne kommer til at lære den viden og færdigheder i operationer, ledelse, finansiering, markedsføring, regnskab med fokus på at udforske medier felter, der er afgørende for en effektiv mediehåndtering. Dette program giver en grundig oversigt over og analyse af mediebranchen, herunder entertainmentret, nye medier, broadcast, film, musik, medier markedsføring, administration og kulturarv.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Journalistik og massekommunikation Nordamerika - Tag din Journalistik og massekommunikation Nordamerika. Få alle MBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Journalistik og massekommunikation, Nordamerika Filter

MBA Digital Business

University of Baltimore, Merrick School of Business
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Digital transformation og innovation tvinger virksomheden til hurtigt at tilpasse sig. Specialiseringen i Digital Business vil give de studerende en forståelse af de vigtigste ...

Læs mere