MBASTUDIES

MBA Niigata, Kig efter MBA-programmer i Niigata.

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad.

Japan har en af ​​de stærkt integrerede videregående uddannelsessystemer i Asien. Japans tilgang til videnskab og teknologi er meget populære og dermed deres uddannelsesniveau meget struktureret fra barndom til primær gennem sekundær til tertiære niveauer. Med 126 millioner mennesker, der bor i Japan har en kulturel rigt miljø. Større Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner indbyggere.

En af de mest folkerige byer i Japan, er Niigata kendt for sin state of the art universiteter som Niigata University Graduate Institute for Entrepreneurial Studies. Disse institutioner er nogle af de bedste universiteter i Japan. Derfor er de gode steder at erhverve uddannelse af høj kvalitet.

MBA Niigata. Tag din MBA i Niigata. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Niigata her!

resultater fundet Filter

MBA

International University of Japan
MBA
Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
25 Mar 2021
Engelsk
på universitet

Vores MBA lægger stor vægt på din forretnings karriere. Pas på dine valgte karrieremuligheder, bedste virksomheder rekrutterer IUJ MBA'er. Støtte fra et globalt netværk af alu ...

Læs mere

Mba 1-års track (intensiv MBA-program)

International University of Japan
1-årig MBA
Sep 2021
<
Fuldtid
25 Mar 2021
Engelsk
på universitet

Den MBA 1-års Track er udformet som en fuld tid, er bolig program, 12 måneder (tre vilkår og en sommer periode), der kræves for færdiggørelse af graden. Tidligere undersøgelse ...

Læs mere