Filter
MBA
Japan Studietype: alle Hastighed: alle

MBA i Japan. Kig efter MBA-programmer i Japan

Japan er et teknologisk, økonomisk, finansielle og forretningsmæssige centrum for det internationale marked. Studerende at forfølge en MBA Japan grad vil drage fordel af den meget fornemme fakultetet og prestigefyldte universiteter i Japan, samt den omfattende faglige netværk, at de studerende vil udvikle sig. Blandt de uddannelsesmæssige fordele eleverne vil opleve, vil skønheden i Japan være en spændende og dynamisk aspekt af livet som studerende.

Gennem udfordrende kurser, projekter og anvendelse af teori til praksis, vil de studerende på MBA-Japan-programmer styrke deres kritiske sans og analytiske færdigheder til at tænke strategisk for at træffe beslutninger. Studerende af MBA Japan programmer vil udvikle globale perspektiver af forretningspraksis, samt hvordan du håndterer tværs af kulturer. Kandidater i besiddelse af en MBA Japan grad ofte går videre til en vellykket karriere i nationale og multinationale virksomheder og koncerner.

Hvis dette lyder interessant for dig, så tag et kig gennem indstillingerne nedenfor, og du kan finde MBA-Japan-programmet, som du søger efter!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Oxademy Business School

Master of Business Administration er en globalt anerkendt ph.d.-niveau for ambitiøse og motiverede kandidater. ... [+]

Den Master of Business Administration er en globalt anerkendt ph.d.-niveau for ambitiøse og motiverede kandidater. Oxademy har indgået partnerskab med verdens bedste universiteter til at levere en verdensklasse MBA-program. Vores program er designet til at hjælpe eleverne realisere deres lederpotentiale, lære nye specialiserede kompetencer, og engagere sig med globale netværk, samtidig med at leve og arbejde i deres eget miljø.

Kernen fordel af at studere med Oxademy er den virkelige liv læring selvom en innovativ online og traditionelle læringsmetoder.

1 Program - MBA 2 Learning Modes - E-læring med LIVE Online Forelæsninger / On-Campus 3 Kvalifikationer - CMI, PGD og MBA... [-]

Japan Tokyo
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 18 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
United International Business Schools

x ... [+]

Lær at definere forretningsmål med vores MBA-programFleksible studieprogrammer

Vores fleksible studieprogrammer er baseret på den amerikanske model for videregående uddannelse , så de studerende kan vælge deres kurser baseret på kursuskrav, tidligere studier, aktuelle interesser og fremtidige ambitioner .

United International Business Schools ( UIBS )

Siden 2002 er der dedikeret tværkulturel uddannelse med et globalt perspektiv, United International Business Schools ( UIBS ) er en uafhængig privat uddannelsesinstitution med campusser i Europa og Asien. UIBS tilbyder fleksible forretnings- og ledelsesstudier på bachelor- og bacheloruddannelsen ( Master / MBA og Doctor / DBA ), der fører til private (programmatisk akkrediterede) grader og til amerikansk regionalt akkrediterede og europæiske statslige anerkendte grader i samarbejde med vores akademiske partnere.... [-]

Japan Tokyo
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Graduate School of Management tilbyder en case-metode uddannelse fokuseret på japanske virksomheder og ledelse med et stærkt fundament i etablerede management teknikker o ... [+]

Master of Business Administration (MBA)

MBA-programmet på APU udføres udelukkende på engelsk i et kulturelt forskelligartet læringsmiljø. Det giver et stærkt fundament i etablerede ledelsesteknikker, interaktive klasser med fakultet og medstuderende fra hele verden samt muligheder for selvstændig forskning og praktikophold i universitetets udvidede netværk med japanske virksomheder og organisationer.

International akkreditering

Fra august 2016 er Ritsumeikan Asia Pacific University et akkrediteret medlem af AACSB International - Foreningen for Advance Collegiate Schools of Business ( href = "http://AACSB.edu/ )

Ritsumeikan Asia Pacific University er en af ​​kun tre institutioner i Japan for at opnå denne akkreditering. Ud af disse institutioner er vi den eneste, der tilbyder en bacheloruddannelse på både engelsk og japansk og har det eneste AACSB-akkrediterede engelskspråklige MBA-program i Japan.... [-]

Japan Beppu
April 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Waseda Business School

Det Internationale MBA-program er et fuldtids-toårigt program på engelsk. Det er vores førende MBA-program. Det er designet til at give en overflod af international ekspo ... [+]

Heltid, toårigt program udført på engelsk

Det Internationale MBA-program er et fuldtids-toårigt program på engelsk. Det er vores førende MBA-program. Det er designet til at give en overflod af international eksponering med det formål at uddanne eleverne til at blive globale virksomhedsledere.

En af de største engelsk-uddannede MBA-programmer i Japan

Ca. 70 studerende fra hele verden er optaget til dette program hvert år. Relationerne udviklet hos WBS fortsætter efter eksamen. Waseda University, herunder WBS, kan prale med det største alumni netværk i Japan. At være en kandidat fra Waseda University åbner døre for forretningsmuligheder i Japan.

Studieinteraktion mellem japansk-undervisede og engelsklærte klasser... [-]
Japan Tokyo
September 2019
Engelsk,Japansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Waseda Business School

Waseda-Nanyang Double MBA-programmet er et accelereret 14-måneders program, der kombinerer styrken hos to af de bedste handelsskoler i Asien. Det har et dobbelt fokus på ... [+]

Programoversigt

Waseda-Nanyang Double MBA-programmet er et accelereret 14-måneders program, der kombinerer styrken hos to af de bedste handelsskoler i Asien. Det har et dobbelt fokus på global business og management af teknologi og er det eneste dual-degree MBA-program i verden, der starter i Singapore og slutter i Tokyo.

Efter den vellykkede gennemførelse af programmet, vil du få to MBA-grader - Master of Business Administration, Nanyang Technological University, og Master of Business Administration, Waseda University.

De nødvendige kerne kurser tilbydes hovedsageligt gennem Nanyang Business School, mens valgfrie kurser primært tilbydes gennem Waseda Business School . Tilsvarende et seminar kursus tilbydes i løbet af semesteret i Tokyo, hvor et påkrævet projekt papir er skrevet.... [-]

Japan Tokyo
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
14 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
International University of Japan

Vores MBA lægger stor vægt på din forretnings karriere. Pas på dine valgte karrieremuligheder, bedste virksomheder rekrutterer IUJ MBA'er. Støtte fra et globalt netværk a ... [+]

IUJ MBA

Globalt perspektiv for globale ledere

Fra vores udsigtspunkt i hjertet af Asien tilbyder vi et unikt perspektiv af verden i en livlig global indstilling. På det International University of Japan vil vores kulturelt forskelligartede campus kombineret med vores beliggenhed og vores indsigt i Asien berige din pædagogiske oplevelse. Efter to år ved IUJ har kandidater ikke kun en MBA, men et unikt globalt perspektiv, international erfaring i international ledelse og et stærkt forretningsnetværk i Japan og i de 80 andre lande over hele verden, hvor IUJ alumner er regering og virksomhedsledere. Dette er IUJ fordelen.

Undersøgelse af nye markeder. IUJ MBA-programmet lægger større vægt på nye markeder med særlig fokus på Kina, Indien og andre markeder i Sydøstasien i sin læseplan. GSIM fremhæver Japans stadig vigtigere rolle i væksten af nye og bæredygtige forretningsindsatser i denne region og deres betydning i den globale globale konkurrenceevne.... [-]

Japan Niigata
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Globis University

Globis Online MBA er et toårigt uddannelsesprogram med alle klasser afholdt i realtid ved hjælp af videokonference-software. Forbind levende med foredragsholdere og klass ... [+]

Asiens 1. live online MBA

Globis Online MBA er et toårigt uddannelsesprogram med alle klasser afholdt i realtid ved hjælp af videokonference-software. Forbind levende med foredragsholdere og klassekammerater fra hele verden og få forskellige indblik i den internationale forretning.

Online-oplevelsen

Klasser er meget interaktive, leveret ved hjælp af Cisco WebEx teknologi. Diskutere, samarbejde og debat i små private klasser.

Ægte forretningssager

Anbring dig selv som øverste ledelse, når du forbereder dig på klassen. Lær førstehånds fra egentlige business case studies, herunder sager udgivet af Harvard Business School samt originale Globis værker.

Levende interaktive klasser... [-]
Japan Tokyo
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Globis University

Globis Full-time MBA baseret i Tokyo er et accelereret program designet til visionære ledere. I løbet af et helt år vil du påbegynde en rejse for at låse dit fulde potent ... [+]

Et års karriereopgradering i hjertet af Tokyo

Globis Full-time MBA baseret i Tokyo er et accelereret program designet til visionære ledere.

I løbet af et helt år vil du påbegynde en rejse for at låse dit fulde potentiale op. Oplev din personlige mission, få praktiske færdigheder og deltage i et internationalt netværk af klassekammerater og professorer, som vil støtte dig i livet.

Under din MBA forventer du en intens, men givende intellektuel udfordring, med en fleksibel læseplan og et bredt anvendelsesområde, herunder mulighed for at udforske de mange forstyrrende teknologier i nutidens erhvervsliv.

Inkluderet i 12-månedersprogrammet er en fordybende tre-måneders praktikplads, hvor du vil kunne anvende dine nyoprettede færdigheder i den virkelige verden og arbejde tæt sammen med en af vores samarbejdspartnere.... [-]

Japan Tokyo
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The NUCB Business School

Formålet med The NUCB Business School er at indskyde i vores studerende motivationen til at påbegynde eller forbedre vellykkede og givende karriere i globale forretningsm ... [+]

Den engelske MBA og MIM i Management er de to flagskib engelsk grader af The NUCB Business School der indeholder både professionelle og internationale udvekslingsstuderende, der repræsenterer over 40 forskellige nationaliteter, praktiserende instruktører med international erhvervserfaring og et dedikeret administrativt team til at hjælpe din karriereudvikling under tilmelding og efteruddannelse.

Beliggende i forretnings- og finansdistriktet Nagoya på den nye Marunouchi Tower Campus, byder vi dig velkommen til at besøge vores campus og lærer om, hvordan du kan opgradere de færdigheder, du har brug for til at nå det næste niveau i din karriere gennem The NUCB Business School !... [-]

Japan Nagoya
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk