$close

Filtre

Se resultater

Internationale studier Miami - Internationale studier-uddannelser i Miami Internationale studier, Miami

MBA står for Master i Business Administration og består af et program for læseplan, der giver et fundament i de centrale begreber i erhvervslivet, herunder ledelse, finans, økonomi, salg, marketing, human resource management og supply chain management. Internationale undersøgelser kan gøre det muligt at analysere verdensproblemer ud fra flere kulturer. Nogle spørgsmål, der kan være til ga… Læs mere

MBA står for Master i Business Administration og består af et program for læseplan, der giver et fundament i de centrale begreber i erhvervslivet, herunder ledelse, finans, økonomi, salg, marketing, human resource management og supply chain management.

Internationale undersøgelser kan gøre det muligt at analysere verdensproblemer ud fra flere kulturer. Nogle spørgsmål, der kan være til gavn for at se på fra et globalt synspunkt, er miljø, internationale relationer, erhvervsliv og uddannelse.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Miami er amtet sæde i Miami-Dade County, beliggende på Atlanterhavskysten i det sydlige Florida. Miami er rangeret syvende i hele USA, når vi taler om indskrivning af elever pr indbygger. Miami er også kendt profit og nonprofit professionelle programmer.

Internationale studier Miami - Tag din MBA i Miami. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
American David Livingstone University of Florida
Miami, USA

American David Livingstone University of Florida blev grundlagt i december 2008 som en multinational og transkontinental videregående uddannelsesinstitution. Formålet er at ti ... +

American David Livingstone University of Florida blev grundlagt i december 2008 som en multinational og transkontinental videregående uddannelsesinstitution. Formålet er at tilbyde høj kvalitet online fjernundervisning baseret på bibelske fundamenter. -
MBA
Engelsk, Russisk