close

Filtre

Se resultater

International virksomhedsledelse Lyon - International virksomhedsledelse-uddannelser i Lyon International virksomhedsledelse, Lyon

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's d… Læs mere

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Lyon ligger i den østlige-centrale del af Frankrig. Det er by med mere end 400.000 indbyggere. Lyon Byen har mange universiteter, gymnasier og andre mindre virksomheder for videregående uddannelse.

International virksomhedsledelse Lyon - Tag din MBA i Lyon. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
SHG Lyon
Lyon, Frankrig

En af de eneste internationale Business Management MBA i Frankrig tilbyder med lønnet praktik hvert år i internationale virksomheder.

En af de eneste internationale Business Management MBA i Frankrig tilbyder med lønnet praktik hvert år i internationale virksomheder. -
MBA
2 år
Engelsk, Fransk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her