close

Filtre

Se resultater

International virksomhedsadministration i Peru - Tag din International virksomhedsadministration uddannelse i Peru

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.Peru, officielt Republikken Peru er et land i det vestlige Sydamerika. Peru har omkring 80 universiteter med meget mere private un… Læs mere

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.

Peru, officielt Republikken Peru er et land i det vestlige Sydamerika. Peru har omkring 80 universiteter med meget mere private universiteter end offentligheden. Det primære sprog er stadig spansk, men der er nogle kurser oprettet specielt for internationale studerende.

International virksomhedsadministration i Peru. Tag din International virksomhedsadministration i Peru. Få alle International virksomhedsadministration program info, spare tid og kontakte skolen i Peru her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Universidad de San Martín de Porres
Santa Anita, Peru

Masterprogrammet i International Business Double Degree International MBA, sigter mod at udvikle i deltagerne teoretiske og praktiske elementer, der tillader dem:

Masterprogrammet i International Business Double Degree International MBA, sigter mod at udvikle i deltagerne teoretiske og praktiske elementer, der tillader dem: -
Master MBA
Fuldtid
20 måneder
Spansk
Mar 2022
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her