MBASTUDIES

Industriteknologi i Kasakhstan - Tag din Industriteknologi uddannelse i Kasakhstan

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.

At studere industriel teknik indebærer at lære at forbedre processen med fremstilling og produktion. Industrielle ingeniører fokuserer på at øge effektiviteten, forbedre kvaliteten af ​​tjenester og produkter, holde arbejdsmiljøet sikkert og eliminere affald.

Republikken Kasakhstan er et land er Centralasien. Det er den største indlandsstat. Uddannelsessystemet er universel og obligatorisk. Den er opdelt i 3 faser, nemlig: primære (formularer 1-4), grundlæggende generelle (formularer 5-9) og senior niveau uddannelse (formularer 10-11 eller 12).

Industriteknologi i Kasakhstan. Tag din Industriteknologi i Kasakhstan. Få alle Industriteknologi program info, spare tid og kontakte skolen i Kasakhstan her!

1 Resultater i Industriteknologi, Kasakhstan Filter

MBA i industriteknik og projektledelse

-
MBA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
15 måneder
Engelsk
på universitet

Kandidatgrad i "Industrial Engineering and Project Management" forbereder specialister på internationalt niveau, der er i stand til at styre processer og ressourcer i et proje ...

Læs mere