MBASTUDIES

Human Resources Sydamerika - Human Resources-programmer Human Resources Sydamerika

En Master of Business Administration (MBA) er en professionel grad givet til dem, der studerer business management på en business school. Forskellige former for analyse og strategi er dækket, herunder drift, markedsføring, finansiering og regnskab.

Studerende, der ønsker at arbejde i forvaltningen af ​​menneskelige ressourcer måske ønsker at forfølge en MBA HR. Dette program forbereder de studerende med ledelse og lederskab, så de effektivt kan føre forskellige grupper af medarbejdere.

Hvis du ønsker at øge din viden om sociale, kulturelle, administrative og historiske synspunkter i Sydamerika og det latinske verden, er dette kontinent for dig.

Human Resources Sydamerika - Tag din Human Resources Sydamerika. Få alle MBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Human Resources, Sydamerika Filter

MBA i menneskelige ressourcer

Grupo Tiradentes
MBA
Mar 2021
<
Fuldtid
<
18 måneder
Portuguese (Brazil)
på universitet

Kurset giver uddanne fagfolk til at fungere som ledere af de menneskelige ressourcer, med henblik på at planlægge og koordinere management teknikker inden for en standard of e ...

Læs mere

MBA i strategisk ledelse af mennesker

Grupo Tiradentes
MBA
Mar 2021
<
Fuldtid
<
396 timer
Portuguese (Brazil)
på universitet

Tekniske besøg for yderligere tilgang ph.d.-studerende til virkeligheden i det område, hvor du ønsker at handle. Udveksling med klassikere enheder, offentlige myndigheder, erh ...

Læs mere