MBASTUDIES

Human Resources i Brasilien - Tag din Human Resources uddannelse i Brasilien

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

Når en studerende tager på en grad i menneskelige ressourcer, han eller hun bliver berettiget til at deltage i arbejdsstyrken på et vilkårligt antal organisationer. Under deres studier, er studerende udstyret med viden om forskellige emner, herunder løn mellem kønnene, ledelse, organisatorisk adfærd, arbejdsret og ledelse.

I Brasilien er der tre typer af grad: Bachelor - tager mellem fire til seks år at færdiggøre og eleverne kan arbejde som lærere efter endt fire års forskning. Masters - tager et til to år at opnå; doktorafhandling / PhD - den højeste grad du kan studere og tager tre til fire år at opnå. Disse tre grader løst svarer til de tre cyklusser af Bolognaprocessen - det europæiske system for videregående uddannelser. Dette betyder at hvis du har opnået en bachelor-grad på et europæisk universitet, bør du være kvalificeret til at opnå en kandidatgrad i Brasilien.

Human Resources i Brasilien. Tag din Human Resources i Brasilien. Få alle Human Resources program info, spare tid og kontakte skolen i Brasilien her!

2 Resultater i Human Resources, Brasilien Filter

MBA i menneskelige ressourcer

Grupo Tiradentes
MBA
Mar 2021
<
Fuldtid
<
18 måneder
Portuguese (Brazil)
på universitet

Kurset giver uddanne fagfolk til at fungere som ledere af de menneskelige ressourcer, med henblik på at planlægge og koordinere management teknikker inden for en standard of e ...

Læs mere

MBA i strategisk ledelse af mennesker

Grupo Tiradentes
MBA
Mar 2021
<
Fuldtid
<
396 timer
Portuguese (Brazil)
på universitet

Tekniske besøg for yderligere tilgang ph.d.-studerende til virkeligheden i det område, hvor du ønsker at handle. Udveksling med klassikere enheder, offentlige myndigheder, erh ...

Læs mere