close

Filtre

Se resultater

MBA Patras, Kig efter MBA-programmer i Patras.

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.Grækenland, officielt Den Hellenske Republik eller Hellas, som kaldes fra gammel tid, er et land i det sydøstlige Europa. Ifølge folketællinge… Læs mere

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.

Grækenland, officielt Den Hellenske Republik eller Hellas, som kaldes fra gammel tid, er et land i det sydøstlige Europa. Ifølge folketællingen i 2011 er Grækenland 's befolkning omkring 11 millioner.

Patras er ikke kun den største, men fungerer også hovedstaden i det vestlige Grækenland. Det er hjemsted for mere end 200.000 indbyggere og en travl havn, der udgør en vigtig del af den nationale økonomi. Inden for sine grænser, vil du finde flere institutioner for videregående uddannelse.

MBA Patras. Tag din MBA i Patras. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Patras her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Hellenic Open University
Patras, Grækenland
MBA
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder