close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Worcester - Handelsstudier-uddannelser i Worcester Handelsstudier, Worcester

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Mast… Læs mere

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

Forretningsservice undersøgelser giver grundlæggende læring for studerende, der ønsker at arbejde i nogle kapacitet af erhvervslivet. Findes på universiteter og handelshøjskoler over hele verden, vil de studerende lære business basics såsom økonomi og ledelse. 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Worcester Byen er andenplads i New England med en befolkning på mere end 180.000 indbyggere. Beliggende i staten Massachusetts, byen er fuld af enestående arkitektur, som omfatter de højere læreanstalter findes her. Den ældste institution blev grundlagt i 1843, som tjener fællesskabet sammen med flere andre universiteter i nærheden.

Handelsstudier Worcester - Tag din MBA i Worcester. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre

MBA

Assumption University
Worcester, USA

Institut for Erhvervsstudier ved Assumption University tilbyder et deltids-MBA-program designet til at arbejde fagfolk, samt en fuldtids accelereret MBA for nyere universitets ... +

Institut for Erhvervsstudier ved Assumption University tilbyder et deltids-MBA-program designet til at arbejde fagfolk, samt en fuldtids accelereret MBA for nyere universitetsuddannede med en erhvervsgrad. -
MBA
Fuldtid
Deltid
14 - 60 måneder
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 
Worcester Polytechnic Institute
Worcester, USA

WPIs MBA-program for STEM Professionals er designet til dem, der ønsker at udnytte deres STEM viden og erhvervserfaring for at bringe dem til næste niveau i deres karriere.

WPIs MBA-program for STEM Professionals er designet til dem, der ønsker at udnytte deres STEM viden og erhvervserfaring for at bringe dem til næste niveau i deres karriere. -
MBA
Fuldtid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her