close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier West Lafayette - Handelsstudier-uddannelser i West Lafayette Handelsstudier, West Lafayette

Studerende ofte spekulerer på, om deres beslutning om at træde ud af virksomhedernes verden og slå ind på en dyr MBA var klog. Indtil for nylig var den sværeste del af en MBA blive accepteret af en top business school. Under en MBA var svarende til mellem to og et halvt og fire år ekstra bedømmelse oplevelse. Det er i tider som disse, at du indser den sande værdi af en MBA. Forretningsserv… Læs mere

Studerende ofte spekulerer på, om deres beslutning om at træde ud af virksomhedernes verden og slå ind på en dyr MBA var klog. Indtil for nylig var den sværeste del af en MBA blive accepteret af en top business school. Under en MBA var svarende til mellem to og et halvt og fire år ekstra bedømmelse oplevelse. Det er i tider som disse, at du indser den sande værdi af en MBA.

Forretningsservice undersøgelser giver grundlæggende læring for studerende, der ønsker at arbejde i nogle kapacitet af erhvervslivet. Findes på universiteter og handelshøjskoler over hele verden, vil de studerende lære business basics såsom økonomi og ledelse. 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

West Lafayette er et kollegium by i Indiana, der består af næsten udelukkende af smukke røde mursten. Byen er hjemsted for en lang række universiteter primært kendt for deres teknik og teknologi program.

Handelsstudier West Lafayette - Tag din MBA i West Lafayette. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre

MBA

Purdue University
West Lafayette, USA

Purdues toprangerede, fuldtids MBA-program kombinerer dynamiske klasseværelsesoplevelser med vores praktiske erfaringsmæssige læringsinitiativ, der giver vores studerende rige ... +

Purdues toprangerede, fuldtids MBA-program kombinerer dynamiske klasseværelsesoplevelser med vores praktiske erfaringsmæssige læringsinitiativ, der giver vores studerende rigelige muligheder for at styrke deres talenter. Den grad, du tjener fra Krannert, vil ikke bare være en anden ramme at hænge på dit kontor - det er et vidnesbyrd om din beviste evne til at skabe resultater. -
MBA
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her