$close

Filtre

Se resultater

Deltid Handelsstudier West Haven - Handelsstudier -uddannelser i West Haven Handelsstudier , West Haven

Optjening en Master of Business Administration (MBA) opnås ved at opfylde kravene til en kandidatuddannelse på en business school. Mange skoler tilbyder fuld tid, deltid, eller online muligheder for at tjene din uddannelse i virksomhedsledelse. Forretningsservice studier er en akademisk program, der er designet til studerende, der ønsker at lære mere om, hvordan virksomheder drives. Kurserne… Læs mere

Optjening en Master of Business Administration (MBA) opnås ved at opfylde kravene til en kandidatuddannelse på en business school. Mange skoler tilbyder fuld tid, deltid, eller online muligheder for at tjene din uddannelse i virksomhedsledelse.

Forretningsservice studier er en akademisk program, der er designet til studerende, der ønsker at lære mere om, hvordan virksomheder drives. Kurserne kan omfatte mere generelle emner eller mere specifikke dem til at hjælpe med at forberede de studerende til en bestemt karriere.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Byen West Haven ligger i staten Connecticut vært for en befolkning på mere end 55.000 indbyggere. Byen er også kendt for at være hjemsted for University of New Haven sammen med en bred vifte af skoler.

Deltid Handelsstudier West Haven - Tag din Handelsstudier i West Haven. Få alle Handelsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel

MBA

University of New Haven
300, USA

MBA-programmet er designet til at transformere nuværende og fremtidige forretningsførere. Byg din videnbase og finpudse dine evner til at blive en strategisk, samarbejdsvillig ... +

MBA-programmet er designet til at transformere nuværende og fremtidige forretningsførere. Byg din videnbase og finpudse dine evner til at blive en strategisk, samarbejdsvillig og virksomhedsmæssig tænker, klar til at navigere i de forretningsudfordringer, som fagfolk står over for i dag. -
MBA
Fuldtid
Deltid
12 - 24 år
Engelsk
på universitet