close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Houston - Handelsstudier-uddannelser i Houston Handelsstudier, Houston

MBA står for Master i Business Administration og består af et program for læseplan, der giver et fundament i de centrale begreber i erhvervslivet, herunder ledelse, finans, økonomi, salg, marketing, human resource management og supply chain management. Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervs… Læs mere

MBA står for Master i Business Administration og består af et program for læseplan, der giver et fundament i de centrale begreber i erhvervslivet, herunder ledelse, finans, økonomi, salg, marketing, human resource management og supply chain management.

Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab, økonomi, organisatoriske undersøgelser, forretningsetik, og markedsføring.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Opført som den største by i staten Texas og fjerde største landsdækkende med hensyn til befolkning, er Houston byen kendt for sin massive og unikke skyline, der definerer det. Ud over det faktum, at over 2 millioner mennesker bor her, har byen fire statslige universiteter inden for sine grænser. Dette omfatter ikke det større antal private højere læreanstalter.

Handelsstudier Houston - Tag din MBA i Houston. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University Of St. Thomas Houston Cameron School Of Business
Houston, USA

Hvis du er klar til at komme videre i din karriere og øge dit indtjeningspotentiale, skal du overveje UST Master i Business Administration-programmet. UST tilbyder fleksibel p ... +

Hvis du er klar til at komme videre i din karriere og øge dit indtjeningspotentiale, skal du overveje UST Master i Business Administration-programmet. UST tilbyder fleksibel planlægning, tilgængeligt fakultet og muligheder for at netværke med nogle af Houstons bedste arbejdsgivere. Med USTs centrale placering har du hurtig adgang til nogle af de bedste virksomheder. Ingen GMAT eller forretningsbaggrund er påkrævet. -
MBA
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her