close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Stanford - Handelsstudier-uddannelser i Stanford Handelsstudier, Stanford

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden. Forretningsservice undersøgelser giver grundlæggende læring for studerende, der ønsker at arbejde i nogle kapacitet af erhvervslivet. Findes på universiteter og hand… Læs mere

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

Forretningsservice undersøgelser giver grundlæggende læring for studerende, der ønsker at arbejde i nogle kapacitet af erhvervslivet. Findes på universiteter og handelshøjskoler over hele verden, vil de studerende lære business basics såsom økonomi og ledelse. 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Stanford er et rent kollegium by. Byen er grundlagt omkring gymnasier, der anses for at være blandt de bedste skoler i verden. Byen er kendt for sin musik scene og naturlige skønhed.

Handelsstudier Stanford - Tag din MBA i Stanford. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Stanford University Graduate School of Business
Stanford, USA

Det toårige Stanford MBA-program er et fuldtidsstudie, der fører til en generel ledelsesgrad, samtidig med at du hjælper dig med at udvikle din vision og færdighederne til at ... +

Det toårige Stanford MBA-program er et fuldtidsstudie, der fører til en generel ledelsesgrad, samtidig med at du hjælper dig med at udvikle din vision og færdighederne til at nå det. -
MBA
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her