close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Corvallis - Handelsstudier-uddannelser i Corvallis Handelsstudier, Corvallis

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden. Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdigheder. Forskellige emner ka… Læs mere

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdigheder. Forskellige emner kan omfatte reklame, marketing, administration penge, kommunikation, administration, forretningsplan skriftligt og ansættelse og uddannelse af medarbejdere.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Corvallis, Oregon med en befolkning på mindre end 70.000 er den vigtigste by i Oregon. Det har det højeste antal højere læreanstalter i hele staten Oregon.

Handelsstudier Corvallis - Tag din MBA i Corvallis. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Oregon State University College of Pharmacy
Corvallis, USA

Fremskynde din apotekskarriere med en MBA fra OSU I samarbejde med OSU College of Business er College of Pharmacy begejstret for at tilbyde specialiserede MBA-spor i farmaci i ... +

Fremskynde din apotekskarriere med en MBA fra OSU I samarbejde med OSU College of Business er College of Pharmacy begejstret for at tilbyde specialiserede MBA-spor i farmaci i Executive Leadership og Business Analytics til vores nuværende studerende og alumner. Disse programmer er designet til ambitiøse ledere inden for apotekfaget og giver OSU / OHSU PharmD-studerende og alumner en mulighed for at tjene en MBA og få en stærk forretningsbaggrund og udvidede evner til at føre i enhver professionel indstilling. -
MBA
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her