$close

Filtre

Se resultater

Deltid Handelsstudier Livonia - Handelsstudier -uddannelser i Livonia Handelsstudier , Livonia

Optjening en Master of Business Administration (MBA) opnås ved at opfylde kravene til en kandidatuddannelse på en business school. Mange skoler tilbyder fuld tid, deltid, eller online muligheder for at tjene din uddannelse i virksomhedsledelse. Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjælpe elevern… Læs mere

Optjening en Master of Business Administration (MBA) opnås ved at opfylde kravene til en kandidatuddannelse på en business school. Mange skoler tilbyder fuld tid, deltid, eller online muligheder for at tjene din uddannelse i virksomhedsledelse.

Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjælpe eleverne med at udvikle færdigheder i medarbejder ledelse, penge forvaltning, marketing, ledelse og forretningsetik.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Livonia Byen ligger i staten Michigan og har en solid fællesskab bestående af mere end 96.000 indbyggere. Det er tjent med en yderst funktionel skoledistrikt som har flere skoler. Det er også hjemsted for flere universiteter og højere læreanstalter, hvor videregående uddannelser er optimalt lettes.

Deltid Handelsstudier Livonia - Tag din Handelsstudier i Livonia. Få alle Handelsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel

MBA

Madonna University
Livonia, USA +2 Mere

Fremskynde din karriere med en MBA fra Madonna University ! Vores program forbereder eleverne med business grad og ikke-erhvervsmæssige grad baggrunde at lykkes i dagens kompl ... +

Fremskynde din karriere med en MBA fra Madonna University ! Vores program forbereder eleverne med business grad og ikke-erhvervsmæssige grad baggrunde at lykkes i dagens komplekse og dynamiske arbejdsmiljøer. Du vil engagere dig med fakultetet til at udvide din forretningskendskab, værdibaserede ledelsesevner, global tankegang, forskning og analytisk færdighedssæt. I løbet af programmet vil du dyrke fremragende kommunikationsevne og tværfaglige kvalifikationer til at arbejde i kulturelt og intellektuelt forskellige miljøer. -
MBA
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2022
Online og campus kombineret
på universitet
Online