close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Augusta - Handelsstudier-uddannelser i Augusta Handelsstudier, Augusta

Studerende ofte spekulerer på, om deres beslutning om at træde ud af virksomhedernes verden og slå ind på en dyr MBA var klog. Indtil for nylig var den sværeste del af en MBA blive accepteret af en top business school. Under en MBA var svarende til mellem to og et halvt og fire år ekstra bedømmelse oplevelse. Det er i tider som disse, at du indser den sande værdi af en MBA. Forretningsserv… Læs mere

Studerende ofte spekulerer på, om deres beslutning om at træde ud af virksomhedernes verden og slå ind på en dyr MBA var klog. Indtil for nylig var den sværeste del af en MBA blive accepteret af en top business school. Under en MBA var svarende til mellem to og et halvt og fire år ekstra bedømmelse oplevelse. Det er i tider som disse, at du indser den sande værdi af en MBA.

Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdigheder. Forskellige emner kan omfatte reklame, marketing, administration penge, kommunikation, administration, forretningsplan skriftligt og ansættelse og uddannelse af medarbejdere.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Den Augusta State University har det højeste antal indskrevne studerende i Augusta, GA. Andre studerende deltage i Troy University, Medical College of Georgia og Brenau University.

Handelsstudier Augusta - Tag din MBA i Augusta. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Augusta University Dental College of Georgia
Augusta, USA

Dette program tillader tandlægerstuderende at tilmelde sig og opnå DMD og MBA-grader samtidigt. Studerende forventes at starte MBA-programmet efter at have gennemført mindst t ... +

Dette program tillader tandlægerstuderende at tilmelde sig og opnå DMD og MBA-grader samtidigt. Studerende forventes at starte MBA-programmet efter at have gennemført mindst to semestre (første år) af DMD-programmet. Studerende gennemfører alle gradskrav for begge programmer. DMD- og MBA-graden kan tildeles samtidigt efter vellykket afslutning af begge studieprogrammer ved udgangen af forårssemesteret i det fjerde år af DMD-programmet. Hvis den studerende ikke fuldfører alle gradskravene i MBA-programmet på det tidspunkt, kan MBA-graden også tildeles på et senere tidspunkt efter afslutningen af gradskravene. -
MBA
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her