close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Gary - Handelsstudier-uddannelser i Gary Handelsstudier, Gary

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad. Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for… Læs mere

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.

Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdigheder. Forskellige emner kan omfatte reklame, marketing, administration penge, kommunikation, administration, forretningsplan skriftligt og ansættelse og uddannelse af medarbejdere.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Gary Byen blev grundlagt i 1907 og er beliggende i den større staten Indiana. Kendt for at undfange den verdensberømte Jackson Five, byen er også rig på industrier, især i produktionen af ​​stål. Den huser et regionalt statsligt universitet og college, som er kendt for deres effektive tekniske og forretningsmæssige uddannelsesprogrammer.

Handelsstudier Gary - Tag din MBA i Gary. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Indiana University Northwest School of Business and Economics
Gary, USA

IU Northwest MBA-uddannelsen forbereder den kvalificerede kandidat til en professionel karriere inden for business management.

IU Northwest MBA-uddannelsen forbereder den kvalificerede kandidat til en professionel karriere inden for business management. -
MBA
Fuldtid
Deltid
20 måneder
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her