close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Belfast - Handelsstudier-uddannelser i Belfast Handelsstudier, Belfast

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Mast… Læs mere

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

Forretningsservice undersøgelser giver grundlæggende læring for studerende, der ønsker at arbejde i nogle kapacitet af erhvervslivet. Findes på universiteter og handelshøjskoler over hele verden, vil de studerende lære business basics såsom økonomi og ledelse. 

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Nordirland (også ofte kaldet Ulster) er ikke stort efter område, men det har 30% af øens befolkning. Der er to primære universiteter, ét beliggende i Belfast og en anden i Derry og Jordanstown.

Handelsstudier Belfast - Tag din MBA i Belfast. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Queen's University Belfast
Belfast, Det Forenede Kongerige

Dronningens MBA samler den akademiske fremragende karakter af et af Storbritanniens førende forskningsuniversiteter med den innovative ånd fra Belfast. Programmet er rettet mo ... +

Dronningens MBA samler den akademiske fremragende karakter af et af Storbritanniens førende forskningsuniversiteter med den innovative ånd fra Belfast. Programmet er rettet mod fagfolk, der ønsker at tage det næste skridt i at omdanne deres karriere. MBA udfordrer dig til at udvikle dig som leder med de tilpasningsevner og den laterale, iværksættertankegang, du har brug for for at forme din fremtid. Når du går igennem programmet, integrerer du kernestyringskoncepter, herunder strategi, marketing, drift, virksomhedsøkonomi og regnskab, mens programmet også giver dig chancen for at uddybe din viden inden for de nye områder af forretningsanalyse og social innovation. Gennem et årelang ledelsesudviklingsmodul udvikler du indsigt og selvbevidsthed, der kræves for effektivt lederskab i en global kontekst. -
MBA
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2021
30 Jun 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her