close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Cheltenham - Handelsstudier-uddannelser i Cheltenham Handelsstudier, Cheltenham

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad. Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for a… Læs mere

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad.

Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdigheder. Forskellige emner kan omfatte reklame, marketing, administration penge, kommunikation, administration, forretningsplan skriftligt og ansættelse og uddannelse af medarbejdere.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Cheltenham er, hvor University of Gloucestershire (eller mindst tre ud af fire campusser) er placeret. Det er den eneste britiske universitet til at være en del af BCA Program tilbyder semestre i udlandet.

Handelsstudier Cheltenham - Tag din MBA i Cheltenham. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Online | BAs | MSc
format_list_bulleted Filtre
University of Gloucestershire
Cheltenham, Det Forenede Kongerige

Du udvikler en kreativ tilgang til forretning, der fører til ægte innovation i erhvervslivet og hjælper dig med at blive en fremragende forretningsleder. Når du nærmer dig for ... +

Du udvikler en kreativ tilgang til forretning, der fører til ægte innovation i erhvervslivet og hjælper dig med at blive en fremragende forretningsleder. Når du nærmer dig forretningsproblemer kreativt, vil du udvikle et sæt færdigheder til at tackle komplekse spørgsmål baseret på en dyb forståelse af kundens behov, samarbejde, tværfaglig tænkning, personlig refleksion og hurtig prototyping af nye ideer. Gennem designtænkning og praktiske øvelser, der bygger på teori, forbedrer du dine ledelses- og ledelsesmuligheder og udvikler et iværksættertænk. Du får gavn af ekspertisen hos engageret og forskningsaktivt lærerpersonale med fremragende akademisk og forretningserfaring. -
MBA
Fuldtid
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her