close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Makati - Handelsstudier-uddannelser i Makati Handelsstudier, Makati

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad. Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødven… Læs mere

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.

Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab, økonomi, organisatoriske undersøgelser, forretningsetik, og markedsføring.

Mange elsker de gode mennesker i Filippinerne og deres livsstil. Studere også her kunne hjælpe dig med at lære blander sig med den kultur af de mennesker, som du forpligter din universitetsuddannelse i Local College University, State University og College eller University of Filippinerne. Filippinerne er den tredje største engelsktalende land i verden, der vil gøre tingene lettere for internationale studerende.

Byen Makati er en tætbefolket by. Bliver det kulturelle og underholdning hub, byen regeringen at tage flere skridt til at forbedre uddannelsessektoren også. Alligevel er byen hjemsted for Asian Institute of Management (AIM), Ateneo faghøjskoler og Mapua Institute of Technology.

Handelsstudier Makati - Tag din MBA i Makati. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Asian Institute of Management
Makati, Filippinerne

Master in Business Administration (MBA) er det Asian Institute of Management 's flagskibsprogram. Det er et 12-måneders fuldtidsuddannelse, der udvikler den næste bølge af for ... +

Master in Business Administration (MBA) er det Asian Institute of Management 's flagskibsprogram. Det er et 12-måneders fuldtidsuddannelse, der udvikler den næste bølge af forretningsførere og ledere. -
MBA
Fuldtid
12 måneder
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her