close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Shenzhen - Handelsstudier-uddannelser i Shenzhen Handelsstudier, Shenzhen

En Master of Business Administration (MBA) er en professionel grad givet til dem, der studerer business management på en business school. Forskellige former for analyse og strategi er dækket, herunder drift, markedsføring, finansiering og regnskab. Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdighede… Læs mere

En Master of Business Administration (MBA) er en professionel grad givet til dem, der studerer business management på en business school. Forskellige former for analyse og strategi er dækket, herunder drift, markedsføring, finansiering og regnskab.

Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdigheder. Forskellige emner kan omfatte reklame, marketing, administration penge, kommunikation, administration, forretningsplan skriftligt og ansættelse og uddannelse af medarbejdere.

Undervisningsministeriet kører uddannelse i Kina. Regeringen ofte giver delvis støtte til de videregående uddannelser i de tekniske og offentlige universiteter. Den kinesiske regering har også udviklet akademiske pensum, der giver de studerende med faglige færdigheder til at pleje deres talenter.

Handelsstudier Shenzhen - Tag din MBA i Shenzhen. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre

MBA

北京大学汇丰商学院
Shenzhen, Kina

Peking University HSBC Business School (PHBS) MBA giver en unik pædagogisk oplevelse i en af ​​Asiens vigtigste og centrale forretningsområder.

Peking University HSBC Business School (PHBS) MBA giver en unik pædagogisk oplevelse i en af ​​Asiens vigtigste og centrale forretningsområder. -
MBA
Fuldtid
2 år
Kinesisk, Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her