close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Kobe - Handelsstudier-uddannelser i Kobe Handelsstudier, Kobe

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad. Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. D… Læs mere

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.

Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjælpe eleverne med at udvikle færdigheder i medarbejder ledelse, penge forvaltning, marketing, ledelse og forretningsetik.

Japan har en af ​​de stærkt integrerede videregående uddannelsessystemer i Asien. Japans tilgang til videnskab og teknologi er meget populære og dermed deres uddannelsesniveau meget struktureret fra barndom til primær gennem sekundær til tertiære niveauer. Med 126 millioner mennesker, der bor i Japan har en kulturel rigt miljø. Større Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner indbyggere.

Kobe er en meget populær by i Japan. Hvert år hundredvis af internationale og nationale studerende flytter til Kobe for at opnå god kvalitet i undervisningen. Universiteter som Kobe University og Kobe Design Universiteterne er kendt for deres infrastruktur og faciliteter.

Handelsstudier Kobe - Tag din MBA i Kobe. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Kobe University
Kobe, Japan

I 1989, med det mål at tjene industrisamfundets behov, grundlagde Kobe University kandidatskolen for praktiserende ledere og fagfolk, den første etablering af sin art i Japan ... +

I 1989, med det mål at tjene industrisamfundets behov, grundlagde Kobe University kandidatskolen for praktiserende ledere og fagfolk, den første etablering af sin art i Japan blandt statsejede universiteter. Forud for skolens oprettelse organiserede vi en række møder, der deltog i Human Resource Managers fra forskellige virksomheder sammen med udvalgte medlemmer af vores fakultet for at udtænke en prototype til en ny og innovativ kandidatskole. -
MBA
Japansk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her