close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Beppu - Handelsstudier-uddannelser i Beppu Handelsstudier, Beppu

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad. Forretningsservice studier er en akademisk program, der er designet til studerende, der ønsker at lære mere om,… Læs mere

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad.

Forretningsservice studier er en akademisk program, der er designet til studerende, der ønsker at lære mere om, hvordan virksomheder drives. Kurserne kan omfatte mere generelle emner eller mere specifikke dem til at hjælpe med at forberede de studerende til en bestemt karriere.

Japan er en ø nation i Østasien. Beliggende i Stillehavet, det ligger øst for havet af Japan, Kina, Nordkorea, Sydkorea og Rusland, der strækker sig fra havet af Okhotsk i nord til det Østkinesiske Hav og Taiwan i syd.

Billedet perfekte by i Japan, Beppu er et populært turistområde. Bortset fra god natur og smukke landskab dette sted er berømt for forskellige kendte universiteter som Ritsumeikan Asia Pacific University.

Handelsstudier Beppu - Tag din MBA i Beppu. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)
Beppu, Japan

Graduate School of Management tilbyder en case-metode uddannelse fokuseret på japanske virksomheder og ledelse med et stærkt fundament i etablerede management teknikker og mul ... +

Graduate School of Management tilbyder en case-metode uddannelse fokuseret på japanske virksomheder og ledelse med et stærkt fundament i etablerede management teknikker og muligheder for selvstændig forskning. Klasser udføres udelukkende på engelsk og i et multikulturelt miljø, hvilket giver eleverne mulighed for at drage fordel af erfaringerne fra eksperter på området og lære de færdigheder og sensibiliteter, der kræves for en vellykket karriere inden for international forretning. -
MBA
Fuldtid
2 år
Engelsk
Apr 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her