close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Patras - Handelsstudier-uddannelser i Patras Handelsstudier, Patras

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Mast… Læs mere

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjælpe eleverne med at udvikle færdigheder i medarbejder ledelse, penge forvaltning, marketing, ledelse og forretningsetik.

Grækenland, officielt Den Hellenske Republik eller Hellas, som kaldes fra gammel tid, er et land i det sydøstlige Europa. Ifølge folketællingen i 2011 er Grækenland 's befolkning omkring 11 millioner.

Patras er ikke kun den største, men fungerer også hovedstaden i det vestlige Grækenland. Det er hjemsted for mere end 200.000 indbyggere og en travl havn, der udgør en vigtig del af den nationale økonomi. Inden for sine grænser, vil du finde flere institutioner for videregående uddannelse.

Handelsstudier Patras - Tag din MBA i Patras. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Hellenic Open University
Patras, Grækenland
MBA
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her