close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Giza - Handelsstudier-uddannelser i Giza Handelsstudier, Giza

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden. Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjælpe eleverne med at udvikle f… Læs mere

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjælpe eleverne med at udvikle færdigheder i medarbejder ledelse, penge forvaltning, marketing, ledelse og forretningsetik.

Egypten, officielt Den Arabiske Republik Egypten, er et transkontinentale land spænder det nordøstlige hjørne af Afrika og sydvestlige hjørne af Asien via en landbro dannet af Sinai-halvøen.

Handelsstudier Giza - Tag din MBA i Giza. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Spark Training and Development
Giza, Ægypten

Succes i erhvervslivet i dag afhænger af mere end kun evnen til at producere og / eller at sælge.

Succes i erhvervslivet i dag afhænger af mere end kun evnen til at producere og / eller at sælge. -
MBA
Fuldtid
Deltid
12 - 36 måneder
Engelsk, Arabic
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her