close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier San Jose - Handelsstudier-uddannelser i San Jose Handelsstudier, San Jose

Studerende ofte spekulerer på, om deres beslutning om at træde ud af virksomhedernes verden og slå ind på en dyr MBA var klog. Indtil for nylig var den sværeste del af en MBA blive accepteret af en top business school. Under en MBA var svarende til mellem to og et halvt og fire år ekstra bedømmelse oplevelse. Det er i tider som disse, at du indser den sande værdi af en MBA. Forretningsserv… Læs mere

Studerende ofte spekulerer på, om deres beslutning om at træde ud af virksomhedernes verden og slå ind på en dyr MBA var klog. Indtil for nylig var den sværeste del af en MBA blive accepteret af en top business school. Under en MBA var svarende til mellem to og et halvt og fire år ekstra bedømmelse oplevelse. Det er i tider som disse, at du indser den sande værdi af en MBA.

Forretningsservice studier er en akademisk program, der er designet til studerende, der ønsker at lære mere om, hvordan virksomheder drives. Kurserne kan omfatte mere generelle emner eller mere specifikke dem til at hjælpe med at forberede de studerende til en bestemt karriere.

Costa Rica, officielt Republikken Costa Rica er et land i Mellemamerika, omkranset af Nicaragua mod nord, Panama mod sydøst, Stillehavet mod vest og Det Caribiske Hav mod øst.

Ligesom de fleste byer i landet, er videregående uddannelser centre i San José tosprogede. Det betyder, at studerende, der vælger at bruge, Tyskland, engelsk eller spansk kan påtage deres diplom og uddannelser uden problemer.

Handelsstudier San Jose - Tag din MBA i San Jose. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Castro Carazo University (Universidad Castro Carazo (UCC))
San Jose, Costa Rica

Designet til folk, der ønsker at stræbe efter stillinger på niveauet for den generelle ledelse, generaldirektør eller administrerende direktør (administrerende direktør), hvis ... +

Designet til folk, der ønsker at stræbe efter stillinger på niveauet for den generelle ledelse, generaldirektør eller administrerende direktør (administrerende direktør), hvis ansvar er at formulere strategiske planer, der er knyttet til forretningsmål eller bestyrelsens. Hans evne vil være at analysere det interne og eksterne miljø, der letter virksomhedens overgang i dets konkurrencemæssige miljø, skabe vellykkede strategier, omgive sig med de bedste sind i sit område og klare sig til folks fælles interesse. -
MBA
Spansk
Feb 2022
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her