close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Medellín - Handelsstudier-uddannelser i Medellín Handelsstudier, Medellín

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud. Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige prog… Læs mere

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.

Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjælpe eleverne med at udvikle færdigheder i medarbejder ledelse, penge forvaltning, marketing, ledelse og forretningsetik.

Højere uddannelse i Colombia sker i de fem fælles internationale sprog, nemlig engelsk, fransk, spansk portugisisk og kinesisk. Dette har elimineret spørgsmålet om sprogbarrierer på disse højere læreanstalter blandt andre internationale studerende.

Dette godt bygget byen er hjemsted for en række gymnasier og universiteter. Studerende fra hele landet har flokkedes denne by og indskrevet i de højere uddannelsesinstitutioner til rådighed. Det er et sted, du kan tilpasse opholder hurtigt, og derfor hvorfor mange studerende foretrækker at slutte sig til de institutioner i denne by.

Handelsstudier Medellín - Tag din MBA i Medellín. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre

MBA

Claretian University Foundation
Medellín, Colombia

Master of Administration - MBA fra Universidad de Medellín sigter mod at træne ledere med strategisk tænkning, fagfolk med en vision for fremtiden, skabere og innovatorer, med ... +

Master of Administration - MBA fra Universidad de Medellín sigter mod at træne ledere med strategisk tænkning, fagfolk med en vision for fremtiden, skabere og innovatorer, med kritiske positioner og i stand til at reagere på forretningsudfordringer og udfordringer fra fremtiden. Vores lærere vil stole på meget god viden om miljøet nationalt og internationalt, geopolitik og styring af fremsynsværktøjer, der giver dem mulighed for at udvikle bedre niveauer af konkurrence i organisationers forretning (offentlig eller privat) eller social. -
MBA
Spanish (Colombia)
Jan 2022
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her