822 Fjernundervisning MBA Programmer 2024

Fjernundervisning MBA Programmer 2024Filter
    • Syracuse, USA
    • Online USA

    Fuldtid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    MBA@Syracuse, Syracuse University 's toprangerede online MBA, gør det muligt for arbejdende fagfolk at netværke og fremme deres karriere på så få som 24 måneder. GMAT dispensationer tilgængelige, bachelor påkrævet.

    • Online USA

    Fuldtid

    18 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    UNC Kenan-Flaglers toprangerede online MBA-program har formet agile ledere online i over et årti. Du vil udvikle en tilgang til ledelse, der afspejler dine værdier, forstærker dine styrker og positionerer dig til succes gennem udfordrende kurser, globale læringserfaringer og dedikeret karrierecoaching. GMAT dispensationer er tilgængelige.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    1 År

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk, Spanish

    Vores Neuro-MBA er et must for succesfulde ledere og iværksættere. Det er et unikt og avantgarde forretningsprogram med en neurotilgang, der er i tråd med de nye tendenser og udfordringer i det XXI århundrede.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Det AACSB-akkrediterede Master of Business Taxation-program ved University of Minnesotas Carlson School of Management byder på kurser udviklet specifikt til onlineuddannelse. I et af de bedste kandidatskatteprogrammer i landet vil du modtage den dybe tekniske viden sammen med de problemløsnings-, forsknings- og analytiske færdigheder, der er nødvendige for at blive en banebrydende virksomhedsrådgiver. Lær af instruktører med erfaring fra verdens førende skattefirmaer og selskaber.

    • South Orange, USA

    Deltid

    36 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Gennem online-programmer som vores Master of Business Administration tilbyder vi et intellektuelt udfordrende miljø, virkelige erfaringer og støtte fra et nært samfund, der driver store tanker.

    • San Antonio, USA

    Deltid

    30 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Det dobbelte MSW/MBA-program fra Our Lady of the Lake University er designet til studerende med en bachelor i socialt arbejde fra et CSWE-akkrediteret program, der er interesseret i at forfølge lederskabs-, administrative og ledelsesmæssige stillinger i den næste fase af deres karriere. Det leveres online og akkrediteret af CSWE og ACBSP. Dette program leverer de specialiserede færdigheder, du har brug for til at arbejde med latinamerikanske børn og familier, og forbereder dig til den licenserede socialrådgivereksamen.

    • Charlotte, USA

    Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I online MBA med en global forretningsledelse koncentration fra Queens University of Charlotte, vil du udvikle forståelsen og evnen til at lykkes som en leder inden for nye globale forretningsmuligheder og udfordringer. Individualiser din grad ved at vælge tre valgfrie kurser blandt emner inden for international økonomistyring, global forretningsstrategi og tværkulturel ledelse plus en fordybende international forretningsindlæringsoplevelse.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den ACBSP-akkrediterede online Master in Business Administration (MBA) i IT Management fra Rivier University lærer dig, hvordan du administrerer IT som en ressource. Lær, hvordan du driver innovation med teknologi, leder teams gennem virtuelle miljøer, sikrer systemer og administrerer databaser.

    • Marshall, USA

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Slut dig til et fællesskab af globale studerende med en online MBA fra Southwest Minnesota State University . Dette program leveres helt online gennem en virtuel læringsplatform, der giver dig mulighed for at forfølge MBA'en, mens du opretholder dine andre forpligtelser. Vælg en koncentration inden for iværksætteri, generel ledelse, organisatorisk ledelse, international forretning og ledelse, marketing, gæstfrihed, menneskelige ressourcer eller sundhedsadministration.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Online Master of Business Administration fra Calvin University kan gennemføres på din tidsplan på så lidt som et år. Gennem en accelereret læseplan baseret på kristne værdier, leverer programmet praktiske færdigheder til virkelige forretningsspørgsmål, plus støtte og personlig instruktion fra brancheerfarne undervisere. Programmet tilbyder to valgfri koncentrationer designet til at give en konkurrencefordel i din karriere.

    • Queens, USA

    Fuldtid, Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I MBA-programmet på skatteområdet fra St. John's Tobin College of Business får du den gældende teoretiske og tekniske skattekundskab til at fortolke komplekse skattelove og regler.

    • Fairfax, USA

    Deltid

    33 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    George Mason's online MBA leverer et varieret færdighedssæt med et globalt perspektiv, giver eleverne legitimationsoplysninger og tillid til at påtage sig kritiske ledelsesroller i erhvervslivet, regeringen og offentlige institutioner over hele verden. Kurser er tilgængelige online og er designet til travle, professionelle studerende.

    • Rock Hill, USA

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Winthrop Universitets 30-kredit-timers online Master of Business Administration (MBA) -program giver dig mulighed for at lede med overbevisning i dine nuværende og fremtidige roller. Du lærer i et strengt AACSB-akkrediteret program undervist af dedikerede fakulteter, mens du optjener mikrocertifikater i Business Analytics, Financial Analysis og Leadership in Organisations, når du gennemfører kernekurser. Du bliver uddannet med evnen og tilliden til at løse nutidens hårdeste forretningsudfordringer.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    En online Master of Business Administration in Fraud and Forensics fra Carlow University giver studerende ultimativ fleksibilitet, når de forbereder sig på at fremme etik i erhvervslivet. Omfattende kurser er designet til travle fagfolk, der ønsker personlig undervisning fra eksperter på området. Opgrader inden for to år og vær parat til at tage den nationale Certified Fraud Examiners-eksamen og fremstå som førende inden for bedrageriforebyggelse og -håndtering.

    • Scranton, USA

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    University of Scrantons AACSB-akkrediterede MBA med specialisering i Business Analytics er det bedste fra begge verdener for studerende, der er interesseret i at tilegne sig et bredt overblik over forretninger, som MBA'en har at tilbyde, mens de stræber efter en karriere inden for det voksende område med forretningsanalyse.