$close

Filtre

Se resultater

Deltid Finans og økonomi i USA - Finans og økonomi -uddannelser i USA Finans og økonomi

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad. Området i finans og økonomi omfatter en bred vifte af emner. Nogle programmer vil have et globalt fokus, og typi… Læs mere

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad.

Området i finans og økonomi omfatter en bred vifte af emner. Nogle programmer vil have et globalt fokus, og typiske klasser vil være international finansiering og handel, internationale monetære miljø og finansiel planlægning for oversøiske selskaber.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Deltid MBA i USA - Tag din Deltid MBA i USA. Alle Deltid MBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Bay Atlantic University - Washington, D.C.
Washington, USA

Økonomien

MBA
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet