close

Filtre

Se resultater

Iværksætteri i Finland - Tag din Iværksætteri uddannelse i Finland

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud. I en iværksætterkultur program, kan eleverne lære om, hvad det tager at udvikle og drive en virksomhed. Almindelige fejl samt… Læs mere

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.

I en iværksætterkultur program, kan eleverne lære om, hvad det tager at udvikle og drive en virksomhed. Almindelige fejl samt vellykkede praksis kan blive diskuteret i detaljer og kursusaktiviteter kan dække innovation, teambuilding og lederskab.

Højere niveau lærde i Finland nemt få adgang til videregående uddannelser på praktisk orienteret polytekniske eller universiteter. Den finske kultur er let at lære, da regeringen har sat et ministerium, der er ansvarlig for at styrke kulturelle, ungdomspolitik, sport og internationalt samarbejde.

Iværksætteri i Finland. Tag din Iværksætteri i Finland. Få alle Iværksætteri program info, spare tid og kontakte skolen i Finland her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Satakunta University of Applied Sciences
Pori, Finland +1 Mere

Leder du efter en måde at gå videre i dit faglige og akademiske liv? Kandidatuddannelsen i Business Management og Entrepreneurship er tæt forbundet med arbejdslivet.

Leder du efter en måde at gå videre i dit faglige og akademiske liv? Kandidatuddannelsen i Business Management og Entrepreneurship er tæt forbundet med arbejdslivet. -
MBA
Deltid
Engelsk
Aug 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her