MBASTUDIES

Fjernundervisning Energistudier Afrika - Energistudier -programmer Energistudier Afrika

MBA står for Master i Business Administration og består af et program for læseplan, der giver et fundament i de centrale begreber i erhvervslivet, herunder ledelse, finans, økonomi, salg, marketing, human resource management og supply chain management.

Energi undersøgelser fokuserer på at opfylde efterspørgslen efter magten. Forskellige energikilder kan udforskes, såsom sol, vind, jordvarme, kernekraft og konventionelle kilder. Nogle gange kan et fokus placeres på involveret med vedvarende energi og forbedring af effektiviteten teknologi.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Afrika er et kontinent af 53 uafhængige lande, og en rig blanding af indfødte folk, kulturer, økonomier og historie. Afrika er det næststørste kontinent i verden.

Fjernundervisning Energistudier Afrika - Tag din Energistudier Afrika. Få alle Fjernundervisning Energistudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Energistudier, Afrika, Fjernundervisning Filter

MBA i olie og gas management

Unicaf University (ZM)
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Tilvejebringelse af en streng uddannelse i olie- og gasindustriens udfordringer giver dette program et indblik i energisektoren og fokuserer også på miljøproblemer og ændrede ...

Læs mere

Mba i energi og vedvarende energi

EUCLID (Euclid University)
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;18 måneder
Engelsk
Online

Et fælles initiativ med IOSD (den internationale organisation for bæredygtig udvikling), denne specialiserede og overkommelige MBA er et coachet Oxford-stil program, der sætte ...

Læs mere