Economics programmer, Søg efter den bedste MBA-programmer her!

Economics programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

Studerende, der forfølger en videregående uddannelse i erhvervsøkonomi udover kurser, der tilbydes i en typisk bachelorgrad, kan modtage en MBA. En cand.merc. of Business Administration indikerer at en person kan have avanceret viden i fokus som marketing, økonomi, regnskab og forretningsaktiviteter.

Hvad er en MBA i økonomi? En kandidatuddannelse i økonomi fokuserer på at træne individer til at udøve strategisk tænkning i vanskelige økonomiske og forretningsmæssige situationer, især som de vedrører kunden. Kurser har en tendens til at fokusere på at undervise eleverne til at optimere informationsforskning, analysere komplekse situationer, udvikle levedygtige løsninger, identificere legitime talentkilder og frembringe nyttig viden til taktisk beslutningstagning. På grund af øget turbulens mellem lande kan instruktører også vælge at fokusere på informationskrig og hvordan man kan lindre spændinger.

Kandidater fra programmet har en tendens til at have stærke analytiske evner, som kan tjene dem godt i både deres professionelle og forretningsmæssige liv. Mange har også gode problemløsende færdigheder samt en evne til at lette komplekse situationer. Hvert af disse træk kan være nyttigt på ethvert fagligt område.

Udgifterne til collegeundervisning varierer meget, så der er ingen reel måde at vide, hvor meget en MBA i økonomi kan koste en elev uden først at tale med en rådgiver. Af denne grund er det vigtigt, at en person gør sin forskning inden indskrivning.

Personer med en grad i økonomi er i høj grad efterspurgt i disse dage, og som sådan kan kandidater finde mulighed for at forfølge mange spændende karriereveje. Nogle eksempler på jobtitler omfatter politikanalytiker, økonom, budgetanalytiker, statistiker, statsøkonom, markedsforsker, konsulent, datavidenskabelig og professor. Enkeltpersoner kan finde succes i den offentlige sektor eller i akademiet.

Mange institutioner tilbyder en MBA i økonomi. Online kurser bliver stadig mere populære på grund af deres bekvemmelighed. Hvis du er klar til at starte din uddannelse, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

MBA Med Speciale I Strategi Og økonomisk Intelligens

ESLSCA Business School
på universitet Fuldtid 1 år October 2018 Frankrig Paris

Den MBA i strategi og intelligens henvender sig til universitetsstuderende, handelsskole, ingeniør, IEP og fagfolk. [+]

Oprettet i 1997, efter anbefalingerne fra Udvalget for Intelligence og Strategi Virksomheder under ledelse af Henri Martre i Det Almindelig Planlægning Kommissionen, School of Economic Warfare er nu business intelligence henvisningen uddannelse i Frankrig.

Undervisning i EMT bygger på fire principper:

Optimer informationssøgning Identificer gode kilder til ekspertise Analysere komplekse situationer Producere nyttig viden for beslutningstagere

EMT er den eneste uddannelse i business intelligence tilbyder en bred vifte af marken øvelser, der passer ind i strategien for kunden. I løbet af året, vores studerende har at gøre med konkrete sager i en voksende følelse af vanskeligheder.... [-]


MBA Ledelse

Ana G. Méndez University System, Continental U.S. Campuses
på universitet Fuldtid September 2018 USA Orlando Miramar

Kandidatuddannelsen i Business Administration fra School of Business Administration på Metropolitan Universitet tilbyder en Masters i Business Administration med hovedfag i ledelse. [+]

Kandidatuddannelsen i Business Administration fra School of Business Administration på Metropolitan Universitet tilbyder en Masters i Business Administration med hovedfag i ledelse. Metro campusser Orlando / South Florida underviste denne disciplin i administrationen. Programmet byder på en fremragende curriculum, der forbereder eleverne til at påtage sig ledelsesansvar effektivt, kræves i organisationer i dag.

Det faglige erfaring af programmet giver eleverne mulighed for at udvikle de nødvendige færdigheder inden for Business Administration, vil de i stand til at påtage sig ledelse og lederstillinger i den offentlige og den private sektor. Programmet bidrager også til dannelsen af ​​studerende som uddannede og faglærte, i stand til at opfylde personlige og professionelle mål.... [-]