MBASTUDIES

Fjernundervisning Driftsledelse -programmer, Søg efter den bedste Driftsledelse programmer her! - Driftsledelse

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Fjernundervisning Driftsledelse Programmer: Søg her for Driftsledelse -programmer. Få alle skole og Fjernundervisning Driftsledelse oplysninger directely, spare tid og kontakte Driftsledelse indlæggelser her!

2 Resultater i Driftsledelse, Fjernundervisning Filter

MBA med hovedfag i Supply Chain Management & Operational Systems

Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
21 måneder
Engelsk
på universitet
Online

Så længe varer fremstilles et sted og købere er på et andet, vil der altid være efterspørgsel efter forsyningskædetalent. Besvar opkaldet ved at blive førende i branchen. Få e ...

Læs mere

Online MBA i Operation Management

GBSB Global Business School - Online programs
MBA
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
9 måneder
Engelsk
Online

Online MBA i Operations Management tager et dybtgående kig på fundamentet for supply chain management, produktionsplanlægning og -kontrol, projektledelse, analyse af operation ...

Læs mere