MBA-uddannelser i Dominikanske Republik

MBA i Dominikanske Republik. Kig efter MBA-programmer i Dominikanske Republik

MBA

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Studere videregående uddannelser i Den Dominikanske Republik er en forholdsvis overkommelig mulighed i et af de lande trhee store universitites, nemlig, den Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra, Universidad Autónoma de Santo Domingo og Universidad Central del Este.

MBA i Dominikanske Republik. Tag din MBA i Dominikanske Republik. Få alle MBA info, spare tid og kontakte skolen i Dominikanske Republik her!

Læs mere

Europæiske officielle online mba & American akkrediteret grad

ADEN Business School
Online February 2019 Dominikanske Republik Santo Domingo

Formålet med Master i Business Administration - Executive MBA er at forberede folk i stand til at udføre med succes i erhvervslivet med en etisk og socialt perspektiv. [+]

beskrivelse

Europæisk og amerikansk officielle online MBA akkrediteret grad - Unik i Latinamerika

ADEN International Business Schoolgennem Francisco de Vitoria University - MadridHan vandt godkendelse læseplanen for sin Executive MBA før ANECA - Undervisningsministeriet Spanien. Dette tillader MBA grader har officiel gyldighed i Spanien og hele EU og til gengæld kan være sammenlignelige / refrendables i andre lande, som ikke hører til det.

Derudover har MBA været akkrediteret af ACBSPErkender deres standarder for uddannelsesmæssige og institutionelle kvalitet internationalt. Det betyder, at uanset hvor de er færdiguddannede, kandidater altid have en certificeret USA titel, den mest afgørende organisation vedrørende chosenness af MBA.... [-]